Video DownloadHelper

Video DownloadHelper (Firefox addon) 4.9.22

Video's ophalen met je Firefox-browser

Video DownloadHelper is een downloadmanager voor Firefox. De populaire browser kan zelf geen video's downloaden maar krijgt hulp van deze toevoeging. De plug-in werkt met vrijwel alle websites die online video vertonen en laadt de video's in zijn geheel naar je favoriete map op je Mac. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ondersteunt veel websites
  • Bescheiden pictogram in Firefox

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Video DownloadHelper is een downloadmanager voor Firefox. De populaire browser kan zelf geen video's downloaden maar krijgt hulp van deze toevoeging. De plug-in werkt met vrijwel alle websites die online video vertonen en laadt de video's in zijn geheel naar je favoriete map op je Mac.

Video DownloadHelper is een toevoeging aan Firefox en een verdraaid handige. Normaal gesproken grijp je video's van het net met programma's als MacTubes en Get Tube maar dit lijkt niet meer van toepassing dankzij deze plug-in. Video DownloadHelper werkt met vrijwel elke video die speelt in je browser. Zodra de video begint te spelen, zie je een animatie van de software. Aanklikken betekent downloaden en wel waar je wilt.

Deze toevoeging is een juweeltje voor frequente video-downloaders. De interface is doodeenvoudig en je parkeert zonder problemen al je favoriete online video's op je harde schijf. Video DownloadHelper is een no-brainer voor iedere filmliefhebber of clipverzamelaar.

Wat een heerlijkheid om zomaar video's uit je browser op je schijf te planten! Waar we normaal gesproken aparte programma's nodig hebben voor een dergelijk trucje, klaart Video DownloadHelper de klus vanuit je browser. Video DownloadHelper krijgt daarbij een pluim voor moeiteloze integratie in je webverkenner.

Meeste download Video voor Mac

Meer
Video DownloadHelper

Download

Video DownloadHelper (Firefox addon) 4.9.22

Beoordelingen about Video DownloadHelper

  • 273MAW

    door 273MAW

    "Klopt"

    Bovenstaande klopt al een bus. Het is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Fijn dat het naast je adresbalk staat. ...   Meer.